El Minorisa crea un nou torneig aleví

Amb poc més d’un any de vida, el CN Minorisa ha decidit crear un torneig aleví per a fomentar el waterpolo manresà i sumar-se al calendari de tornejos que s’estan celebrant en els darrers temps. El Trofeu de la Llum se celebrarà el diumenge 22 de febrer en horari de matí i tarda i comptarà amb la participació de 8 equips. El format de competició permetrà que tots els equips disputin 4 enfrontaments; hi haurà dos grups de quatre que en la primera fase jugaran una lligueta. Els dos primers classificats s’enfrontaran en semifinals i el mateix passarà amb el tercer i quart, que lluitaran per la cinquena plaça final. A l’aigua hi haurà quatre jugadors de camp i un porter i es disputaran quatre parts de cinc minuts.

manresa_waterpolo
La piscina municipal de Manresa acollira al I Trofeu de la Llum de waterpolo aleví

El preu del torneig per equip és de 60€. Ja es poden fer les preinscripcions enviant un correu electrònic a waterpolo.cnminorisa@gmail.com. Esperem que aquesta i d’altres iniciativies similars que s’estan engegant al país es consolidin i permetin anar ampliant l’oferta de tornejos que fomenten el waterpolo entre els més petits.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s