El Beachpolo de Menorca es fa gran

Setembre de 2013. Ciutadella. Menorca. Durant dos dies es va celebrar la primera edició del Beachpolo Illa de Menorca. Es tractava d’un torneig petit en un marc incomparable com és la Platja Gran de la ciutat menorquina. L’any passat només hi van prendre part equips illencs, però ja hi va haver molta repercussió mediàtica. En la segona edició, que acaba d’obrir inscripcions, ja hi ha equips catalans apuntats. No és d’estranyar; unir l’espectacle del waterpolo al mar i el paisatge de Menorca és molt atractiu, sobretot quan els catalans estem a tan sols 45 minuts d’avió.

beachpolo

En aquesta segona edició, hi haurà un màxim de 8 equips que competiran en format de lligueta, semifinals i final. Gràcies al suport de l’Ajuntament de Ciutadella, el Consell Insular i alguns espònsors, els que us animeu a participar-hi tindreu les millors condicions per viatjar el primer cap de setmana de setembre amb descomptes importants en els desplaçaments. Si voleu més informació, podeu visitar la web del beachpolo, consultar la seva fan page o enviar un mail a waterpolo@clubnataciojamma.com. I aquí trobareu el full d’inscripció.

beachpolo2

Vull destacar l’esforç personal d’una persona. En Lluís Vilà, jugador del Waterpolo Jamma i organitzador del torneig, representa el paper d’aquests enamorats del nostre esport que gràcies a les hores de feina desinteressades i la seva plena dedicació fan que el waterpolo es faci gran. Sí, es fa gran quan en zones on mai s’ha practicat, algú té la iniciativa d’organitzar aquest tipus de competicions que combinen esport i diversió. Lluís, torna a comptar amb mi aquest estiu!

2 comentarios en “El Beachpolo de Menorca es fa gran”

  1. Gràcies Dani!!!!!!

    Us hem inclòs com espònsor en difusió de mitjans. Ahir precisament ja lis vaig comentar al Consell Insular (Consellera de Turisme i Esports) que tu i la teva empresa estàveu ajudant en la difussió. Així ja et coneixen…que sempre va bé!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s