Iván Pérez torna a les piscines

L’exjugador internacional Iván Pérez torna a les piscines catalanes però, en aquest cas, a la banqueta. Després de rebutjar alguna oferta per tornar a jugar a la Divisió d’Honor espanyola, a partir de març l’hispano-cubà serà el responsable de l’escola de waterpolo que portarà el seu nom a Sant Adrià de Besòs. En un projecte engegat pel Club Waterpolo Sant Adrià amb el seu president Daniel Gómez al capdavant, l’objectiu final serà aconseguir una base consolidada de waterpolo a la localitat barcelonina.

ivan_perez

Els entrenaments es faran a les instal·lacions del Complex Esportiu Marina Besòs i estaran dirigits als nens i nenes nascuts a partir de l’any 2007. Es tracta d’un projecte a llarg termini que pretén fomentar els valors positius de l’esport i la cohesió social entre els més joves. Des d’un bon inici, l’Iván Pérez s’ha mostrat molt participatiu en aquesta escola esportiva. La previsió és que en els primers mesos d’activitat, Pérez sigui l’entrenador dels inscrits al campus. En un futur, però, ell serà el director tècnic i coordinador dels diferents equips del CW Sant Adrià.

marina_besos

Piscina del Complex Esportiu Municipal Marina Besòs

Després de l’aventura com a seleccionador de Veneçuela, Iván Pérez torna definitivament a Catalunya. L’aposta de l’Ajuntament de Sant Adrià per aquesta iniciativa és més que lloable, especialment perquè es busca que el waterpolo sigui un pilar de l’oferta esportiva per a joves d’aquesta localitat. Esperem que sigui un gran èxit i que entre tots ajudem a difondre el nostre esport en un municipi fins ara poc vinculat al waterpolo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: