Presentem la braga exclusiva de l’Anuari

Ja ha arribat una de les grans promocions d’aquest any: podràs aconseguir la braga exclusiva de l’Anuari del waterpolo català feta pels amics de Shi Sse. A l’apartat de la web Anuari tens l’opció de fer-te amb aquest paravent per al coll amb un disseny de pilotes de waterpolo per només 8 euros. A més, en els clubs amb punt de venda del llibre, els 6 primers que el compreu, us endureu una braga totalment gratuïta! Us recomanem que estigueu atents al Facebook i el Twitter per conèixer on anem portant els exemplars i així poder aconseguir-la de franc. Bones Festes!!!

promo-buff

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s