Presentem la braga exclusiva de l’Anuari

Ja ha arribat una de les grans promocions d’aquest any: podràs aconseguir la braga exclusiva de l’Anuari del waterpolo català feta pels amics de Shi Sse. A l’apartat de la web Anuari tens l’opció de fer-te amb aquest paravent per al coll amb un disseny de pilotes de waterpolo per només 8 euros. A més, en els clubs amb punt de venda del llibre, els 6 primers que el compreu, us endureu una braga totalment gratuïta! Us recomanem que estigueu atents al Facebook i el Twitter per conèixer on anem portant els exemplars i així poder aconseguir-la de franc. Bones Festes!!!

promo-buff

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: