Com és per dins l’Anuari del waterpolo català?

La primera novetat del cinquè Anuari del waterpolo català ja la coneixeu: és la portada. L’edició 2013-2014 havia de ser la del salt qualitatiu, la d’arribar a molta més gent, la que des de la primera ullada captés l’atenció. Hi vam donar moltes voltes. Teníem clar que volíem fer una sessió de fotos impactant amb jugadors i jugadores de primera. N’estem molt satisfets!

Afegim la categoria aleví

Una de les principals demandes dels seguidors de l’Anuari era que afegíssim categories inferiors del nostre waterpolo. Cada nova categoria suposa molta feina, més nombre de pàgines i, per tant, una major despesa de temps i diners. Però en els darrers anys hem anat creixent. De les dues que teníem a l’inici, en aquest Anuari 2013-2014 ja arribem a les cinc categories. Afegim els alevins; fet que suma 40 nous equips al llibre i més de 600 jugadors respecte l’any passat. Una feinada per a nosaltres i per als nostres contactes als clubs. Sense ells, això seria impossible. Mil gràcies!

Punts de venda als clubs

Des d’ara, els clubs s’emportaran una part dels beneficis dels Anuaris que es venguin als seus punts de venda. D’aquesta manera volem agrair la seva col·laboració en l’elaboració del llibre i ajudar-los econòmicament. En els propers dies us informarem dels punts de venda en aquest mateix blog; us podem avançar que seran una dotzena de clubs catalans.

Nou disseny

En el cinquè Anuari tocava millorar el disseny, donant més protagonisme a les fotografies i fent que la legibilitat fos encara millor. Crec que ho hem aconseguit. Parlem d’un producte de gran qualitat; n’estem molt orgullosos, especialment perquè en el nostre país no es fa cap llibre similar de cap altre esport. Que sigui el “meu” waterpolo, m’omple de satisfacció.

Més promocions

Cada cop més empreses i institucions veuen l’Anuari com una bona oportunitat de promocionar-se en un sector molt específic i focalitzat, el del waterpolo i els esports aquàtics. Enguany hi ha més patrocinadors del llibre, fet que agraïm moltíssim, sobretot pels temps complicats que vivim. Algunes d’aquestes empreses han llençat promocions específiques vinculades a l’Anuari d’aquest any; durant les properes setmanes us les anirem explicant, perquè són molt atractives i, en molts casos, us en podreu beneficiar sense cap tipus de cost. Estigueu atents a aquest blog, el Facebook i el Twitter!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s