Viatges exclusius per a waterpolistes

A pocs dies de la publicació de l’Anuari del waterpolo català 2013-2014 us puc avançar que enguany hi haurà diverses promocions dels patrocinadors del llibre dirigides directament als practicants del nostre esport. La primera que posem en marxa és la de l’agència de viatges Viatgi. Estan situats al costat de la plaça Universitat de Barcelona i són especialistes en viatges a mida de petites i mitjanes empreses. Recentment han començat a treballar amb clubs de natació. És un món que coneixen molt bé de la mà del David Ungo de Velasco, exjugador de diversos equips catalans i que, per tant, sap de les necessitats que tenen esportistes, tècnics i directius.

Agència de viatges Viatgi

Agència de viatges Viatgi

Com us deia, la primera promoció que engeguem serà la d’oferir bitllets i viatges a un preu especial per a tots aquells que sou protagonistes de l’Anuari. Per això hem creat el hashtag #anuariwpviatgi. Podreu seguir-nos al nostre Twitter (@AnuariWP) i al de Viatgi (@viatgi) i anireu coneixent ofertes fetes només per a vosaltres. La primera, no està gens malament: 8 dies a Turquia per 246 euros! Aquí hi trobareu més informació. Si us interessa, heu de posar el codi “anuariwp5” per tenir el preu especial.
I recordeu que, només pel fet de sortir a l’Anuari 2013-14, teniu un 5% de descompte en la majoria dels seus serveis. Vinga, tots a Viatgi-ar! ;)

#anuariwpviatgi

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: