L’Anuari es vendrà als clubs

Una de les grans novetats en el proper Anuari del waterpolo català és que podreu comprar els llibres en bona part dels clubs catalans. L’edició 2013-2014, que enguany engloba tots els equips absoluts, juvenils, cadets, infantils i alevins de Catalunya, tindrà punts de venda físics en nombroses instal·lacions per a facilitar-vos la seva adquisició. A pocs dies d’enviar el llibre a impremta, estem tancant quins clubs catalans vendran l’Anuari. Espero poder informar-vos dels nous punts de venda ben aviat.

maqueta CN Mataró

En el marc de l’acord amb els clubs, aquests s’emportaran una part destacable de l’import de cada llibre. El meu objectiu és que els clubs tinguin una nova font d’ingressos per ajudar-los en les seves economies i que, a més, l’Anuari tingui una difusió encara més gran. Per això, cada vegada que adquiriu un exemplar del nou llibre a les piscines catalanes estareu donant un cop de mà a les seccions de waterpolo dels vostres clubs. D’aquesta manera intento retornar la col·laboració dels 35 clubs participants en aquest projecte que ja arriba a la seva cinquena edició.
La maquetació del llibre va a molt bon ritme. De fet, prevec que podrem llançar-lo abans del 10 de desembre. Així que ja teniu una bona idea per aquestes Festes de Nadal! ;)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s