La solidaritat també està al Mundial

Demà dissabte, a partir de les 10 del matí, es farà una subhasta al Village del Planeta Aigua per recaptar fons per a les afectades per càncer de mama. Es tracta d’una iniciativa de les entitats Grup Àgata i la Fundació Oncolliga que es fa coincidir amb aquest Mundial de Natació Barcelona 2013. De fet, la subhasta tindrà objectes personals d’alguns dels esportistes espanyols que hi participen. Entre els de waterpolo, hi haurà un banyador de l’equip masculí, una samarreta signada per Guillermo Molina, un banyador signat per tot l’equip femení i un gorro de la Laura Ester.

Guillermo_Molina

El jugador Guillermo Molina cedeix un dels seus banyadors

Tot i que al nostre país, i més en el nostre esport, no estem gaire acostumats a les subhastes, crec que aquesta és una gran proposta. Unir el waterpolo i la resta de disciplines aquàtiques a actes solidaris (com ja va fer la Federació Catalana de Natació amb Cáritas als passats Campionats de Catalunya) és un pas en la bona direcció. La Responsabilitat Social Corporativa permet que les empreses i les institucions s’afegeixin a aquesta nova corrent social que demana més cooperació i solidaritat en els temps complicats que vivim.

Laura-EsterEsperem que aquesta gran iniciativa tingui molt èxit i ressò. És fantàstic que el nostre esport també pugui donar un cop de mà a associacions d’aquest tipus que són les que més estan patint l’època de crisi i retallades actual.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: