Xavi Garcia, pioner en el waterpolo 2.0

Aquesta setmana hem llançat la nostra última pàgina web. Es tracta de Xavi Garcia 12, la web oficial del jugador internacional (i amic) Xavi Garcia. Ha estat un projecte desenvolupat en molt poc temps, però al que des de FeedBack Media li hem donat màxima prioritat per diversos motius. Primer de tot, perquè des del moment que en Xavi es va posar en contacte amb nosaltres amb la idea que tenia al cap vam voler arribar a temps per aprofitar la inèrcia del Mundial de Barcelona 2013. Un llançament d’aquestes característiques té encara més ressò si es fa durant una gran competició com aquesta. La màxima col·laboració del Xavi i els seus pares en la recopilació d’informació i de material gràfic ha estat decisiva en la rapidesa amb la que hem pogut enllestir aquest projecte, del que n’estem orgullosos.

espana5Els arguments del Xavi per fer aquest pas són inqüestionables. Em comentava que és molt freqüent que els jugadors de waterpolo professionals es queixin de la manca de repercussió que tenen sovint amb els mitjans. Fer una pàgina web amb el seu nom no només li permet arribar directament als seus seguidors i fans del waterpolo. A més, li obrirà portes de cara a esponsoritzacions de marques que poden veure la web com un nou suport de difusió i de vinculació a l’esport d’elit. En Xavi Garcia obre un camí totalment inexplorat dins els jugadors de waterpolo espanyols; per tant, es converteix en pioner i en referent de cara a aficionats i marques.

Logo-X12-01Hi haurà dos elements molt interessants en aquesta web; d’una banda, en Xavi anirà escrivint al blog sobre tot el que li passi amb la selecció i a Rijeka. De l’altra, hem creat la marxa X12 amb un logotip molt atractiu que podrà fer servir per accions de promoció i que cobreix una gran mancança dels nostres jugadors més guardonats: l’explotació del seu nom i dels èxits esportius aconseguits. Fa massa anys que clubs i federacions han deixat escapar aquest tren, d’aquí que vegi la iniciativa del Xavi com la millor opció per agafar el control de la situació.
Molta sort en aquesta nova aventura Xavi i gràcies per confiar en nosaltres per dur-la a terme!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s