De Mundial a Mundial

Estem a poques hores de que comenci el Mundial de Natació Barcelona 2013. La renúncia de Dubai a organitzar-lo va permetre que, sorprenentment, la capital catala aculli per segona vegada en 10 anys aquesta prestigiosa competició. És curiós, però precisament la meva primera feina després de llicenciar-me en periodisme va ser al Mundial 2003. Estava amb la Gentzane Martínez de Osaba fent les cròniques de tots els partits de waterpolo per l’agència de notícies de l’organització. Estàvem passant la calor més sufocant de la història a la tribuna del CN Barcelona, però va ser una experiència espectacular. Crec sincerament que cap de les cròniques que vaig fer es va arribar a aprofitar, però ningú em treurà haver vist una competició d’aquell nivell a casa nostra.
Allà vaig estar treballant amb dues de les persones que han obert camí en el periodisme i el waterpolo: l’Oriol Olivé, director de comunicació del CN Sabadell i la Carlota Bestit, directora de comunicació de la Federació Catalana de Natació i que en aquell moment era la responsable de premsa a la seu de waterpolo. Amb el pas dels anys (qui ens ho anava a dir) hem acabat col·laborant i treballant junts en molts altres projectes.

Dani Pajuelo amb 22 anys al Mundial Barcelona 2003 (i quina cara!)
Dani Pajuelo amb 22 anys al Mundial Barcelona 2003 (i quina cara!)

Una dècada després, tornaré a estar al Mundial de Barcelona, però amb una vinculació molt diferent. En aquest cas, hi accedeixo gràcies a aquest blog que, com molts sabeu, dedico generalment a parlar de waterpolo.
Barcelona 2013 va col·laborar amb l’Anuari del waterpolo català d’aquesta temporada i, en gran mesura, va ser per la mà del Carlos Martín i la Mercè Vallès, els màxims responsables de la comunicació d’aquest gran esdeveniment. Ells també m’han permès estar acreditat a les diferents seus de competició des d’on us explicaré tot el que passi dins de la competició, però des d’un altre punt de vista. Crec que no té gaire sentit fer cròniques dels partits quan la majoria de vosaltres seguireu els partits per televisió o en directe a les Bernat Picornell. Així que espero que us pugui donar una altra visió diferent, fresca i curiosa durant els 14 dies de competició de waterpolo. Us espero al blog o a les piscines del Mundial!

Acreditació amb accés a totes les instal·lacions del Mundial Barcelona 2013
Acreditació amb accés a les instal·lacions del Mundial Barcelona 2013

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s