El model de waterpolo a seguir

Darrerament, la gran majoria de notícies relacionades amb el nostre esport no acaben de ser gaire positives. Les reduccions en els pressupostos, la manca de repercussió mediàtica, l’absència de subvencions, les caigudes de socis o, fins i tot, la desaparició de clubs històrics s’han convertit en massa habituals. La setmana passada es va produir una notícia que per a molts va passar desapercebuda però que té una importància capital: el CN Terrassa va anunciar que mantindrà la mateixa plantilla a la Divisió d’Honor masculina perquè disposarà del mateix pressupost.

Absolut masculí CN Terrassa (temporada 2012-13)
Absolut masculí CN Terrassa (temporada 2012-13)

Com podeu veure a la notícia feta pel company Joan Gutiérrez de Canal Terrassa Vallès, en Dani Nart fa un bon anàlisi de la situació del waterpolo espanyol. Més d’un club de la Divisió d’Honor masculina patirà un daltabaix en el seu pressupost de la propera temporada; en el campionat 2013-14, poder mantenir la mateixa plantilla suposarà aspirar a escalar posicions.
Després de patir una forta retallada la passada campanya per la delicada situació econòmica del club, el CN Terrassa ha aconseguit acabar la lliga regular en una meritòria 3a posició gràcies a una plantilla basada en els jugadors i l’equip tècnic de la casa. Aquesta política que ha mantingut des de fa anys té més sentit en època de crisi. Apostar pels jugadors de la base i els bons professionals per entrenar-los acaba tenint aquests resultats. No sóc el primer que lloa l’estructura del waterpolo del CN Terrassa (perquè és una evidència) però personalment espero que aquest model tingui l’èxit que es mereix.

Acció promocional de l'Atlètic-Barceloneta coincidint amb el Nadal
Acció promocional de l’Atlètic-Barceloneta coincidint amb el Nadal

APUNT DE COMUNICACIÓ: Ho he dit aquests dies per Twitter i ho reitero al blog. Vull felicitar la política de comunicació que està fent l’Atlètic-Barceloneta en els darrers anys, però especialment en aquest. Coincidint amb el seu centenari, els mariners s’estan lluint. A més d’haver potenciat la seva presència a les xarxes socials, el club barceloní ha apostat fort per les produccions audiovisuals de qualitat. A més, a la Final Four ha pagat el desplaçament a 3 periodistes que regularment segueixen l’actualitat del waterpolo català. L’opció més «populista» hagués estat convidar als mitjans més potents i massius; però l’Atlètic-Barceloneta, en una política que comparteixo, ha volgut reconèixer d’aquesta manera la feina que fan mitjans més modestos però que el nostre esport ha fidelitzat. Gran encert de l’Atlètic-Barceloneta!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s