La millor opció per Viatgi-ar

Molts dels clubs que he visitat en els darrers mesos en el procés de promoció de l’Anuari m’han confessat que van desbordats de feina. No és d’extranyar! Les estructures de treball són molt justes i, en moltes ocasions, els mateixos entrenadors han de fer hores extres per a poder fer les reserves de vols, autocars, trens o hotels. La majoria de vegades, pensem que buscant nosaltres per internet trobarem les millors ofertes i, així, estalviarem diners als nostres clubs.
Des de fa anys, un excompany d’equip i gran amic, en David Ungo de Velasco, m’ajuda en una de les meves grans passions: viatjar. Sempre hem tingut un acord: jo buscava les millors ofertes de vol per a les meves vacances i un cop tenia el preu més econòmic, ell em buscava una alternativa encara més barata. Sempre ho aconseguia i, a sobre, amb millors condicions de flexbilitat, assegurances i amb la garantia de comprar els bitllets a través d’una agència de viatges.

ofertes viatge waterpolo
A partir d’ara, el món del waterpolo té una gran opció. Tots els que busqueu bitllets, reserves d’allotjament o paquets turístics, podeu enviar un mail a la direcció anuari.wp@viatgi.com i en David us atendrà amb unes condicions exclusives només pel simple fet de ser del món del waterpolo.
Us recomano que feu la prova: val molt la pena!

Un comentario en “La millor opció per Viatgi-ar”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s