4 comentarios en “L’odissea de muntar una empresa”

  1. Hola Dani. M’alegro molt del nou projecte: periodistes que es busquen la vida… Jo estic embrancada en una cosa similar, però no ho tinc tan avançat com tu! També vol ser agència de comunicació per a pimes, però centrats sobretot en els continguts per a internet, videos inclosos, és clar!. Una abraçada ben forta!

    1. Hola Eva! Et desitjo molta sort en aquesta nova aventura. Estic convençut que aquest és un dels millors camins que tenim per a seguir dedicant-nos a la nostra professió en aquests temps en què els mitjans estan morint tal i com els coneixem. Una forta abraçada!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s