4 mesos de feina = Anuari 2011-2012

Aquesta és la portada de l'Anuari 2011-2012
L’Anuari ja està disponible per un preu de 10 euros. Però no us perdeu les promocions d’aquest any!

Finalment ja el tenim aquí: l’Anuari del Waterpolo Català 2011-2012 és una realitat.  Un cop rebuts els exemplars a casa, la sensació de la feina feta durant 4 mesos s’oblida per complet. L’alegria i l’orgull de fer un projecte com aquest és indescriptible. És també un moment de reconèixer la feinada i l’esforç de moltes persones sense les quals seria impossible tirar endavant aquest repte: des de les institucions i empreses que hi col·laboren, fins els contactes dels clubs que han hagut de perseguir els entrenadors i jugadors dels seus equips per a què es deixessin fer les fotografies de la temporada. Des dels amics que fan les factures (gràcies Javi!) fins el dissenyador que a molts quilòmetres de distància ha fet tota la maquetació de l’anuari a les escasses hores lliures que tenia (gran Kevin!). Al cap i a la fi, no deixa de ser un repte del waterpolo català: intentar deixar plasmat en paper el que hi ha al darrere d’aquest apassionant esport minoritari, com dirien alguns. Una gran família que es mereix el temps i la dedicació de la gent que l’hem viscut en primera persona. Espero que aquest nou Anuari del Waterpolo Català us agradi!!!

2 comentarios en “4 mesos de feina = Anuari 2011-2012”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s