Estreno blog més que il·lusionat

La trilogia de l'Anuari

Una llarga tirada d’exemplars, en un any en què farem una llarga ruta pels clubs catalans. L’objectiu és que conegueu de primera mà la feina que s’ha fet durant més de 2 anys amb els tres anuaris del waterpolo català.

Queden poques hores per a què m’enviïn a casa els llibres del tercer Anuari del Waterpolo Català i, la veritat, em sento tan o més il·lusionat que els altres anys. Coincidint amb la publicació, vaig creure que era un bon moment per reactivar el meu blog. Intentaré mantenir-lo més actiu que l’any passat! De fet, queden pocs dies per a què, oficialment, vagi a l’atur per primera vegada a la vida, així que aquest cop no hi ha excuses! Afronto aquesta nova etapa com un repte personal, amb ganes de dedicar més temps a les coses que m’agraden de debò i amb les mires posades en nous projectes personals i professionals. Aquest 2012 serà més que mai un any de nous objectius. Encara que ho pintin negre, crec que seran 12 mesos d’oportunitats que caldrà aprofitar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: